Duschat och ska strax till gitarren

Kom nyss ut ur duschen och  ska jag snart åka till gitarren, men inte förrän om typ en halv timme .  Är trött efter en lång dag i skolan.. Sen när jag kommer hem ska jag fan bara ta en kopp kaffe och sätta mig och läsa. Haha!
Haha ! Lite flummiga men det bjuder jag på ,haha..
Kram

Träna


*********

Fuck va mkt jag har att göra just nu.. känns de som. I alla fall så pluggar jag lite nu och ska snart fixa en ny heather!
Ska bli bättre på att blogga straxxx ! Lovar!
Puss

Lördag

Igår kom mina örhängen, jag ska visa bild på dem senare!
puss

Veckan avklarad...

..nästan. Nu har jag bara tre bra dagar kvar i skolan , jipppi! Iaf så ska jag snart lägga mig och läsa, men tänkte blogga ett snabbt inlägg !
Jag är skit sugen på att beställa ett par fräcka örhängen , men jag undrar om jag kanske borde spara mina pengar istället .. Usch.. Jag får se , hahah.
image description
Kram

Plugg..

Sitter jag och ser på handboll och pluggar.. Idag var (är) det måndag och jag är helt slut! Jag ska nog strax lägga mig och läsa , ust nu läser jag "Om jag kunde drömma" Skit bra e den ! Har bara kommit till fjärde kapitlet men, men...

Två bilder som jag och syrran tog förra året!
Kram

PICTURES

Kan inte bestämma mig om denna bilden är finast i bleka elr starka färger..?
Kram

Hmm...


IsaDora, 119 kr
Åh, hade vart så bra när man ska ha sotade ögon ..
Kram

Make-Up

Eyeliner - IsaDora, kajal - Lancôme, maskara - L'Oréal, Ögonskugga bearMinerals
Kram

Höll på att glömma...

Idag har pappa äntligen köpt en scanner , så jag har suttit nu lite på kvällen och scennat lite täckningar/målningar , skit kul att få in allt på datorn och redigera med färg och ljus . Så det kanske kommer lite mer sånt nu på bloggen ,
Kram


Klar!

Nu e jag klar med min tygkasse, som jag gjort så stor affär av , haha! I alla fall så blev det ett tryck som jag målade lite slarvigt för 2 veckor sen . Tycker det blev riktigt fint , jag behöver ju lite färg ! Kanske tar en bättre bild imorn ..
Kram


Skola

Nu ska jag strax åka till skolan ..
Kram


Dagens

Tog bilderna nu på kvällen, då hade jag tagit av mig både armbandet och tjocktröjan, ahah. Men iaf så kmr allt från London ! (Jeans, Topshop och linne, The Sting )
Kram

Shoes...

Idag var jag och mamma på stan och jag köpte ett par jättefina skor! Är helt kär!
Det är nog mer finskor än skolskor .. men jag kanske har dem på stan och så.
Sen köpte jag också "tryck" papper till min "vackra" tygkasse, haha, plus två Björn Borg trosor och skidbyxor till v.7. Ska åka till Österrike då, längtar! Ska bli så härligt att åka skidor ! Haha..
Kram

.

Har sovit typ 5 timmar i natt.. Är skit trött .. Bloggar imorn elr senare , kram


Haha...

Kram

Första dagen avklarad!

Puh! Idag har jag vart i skolan och har haft samling, matte/no och eget val .. Jag längtar så mkt till sommarlovet! Då slipper man frysa .. Jag tkr inte om vinter asså!
Några bilder från i somras när jag var i Grekland . Saknar verkligen de stället!
kram

Tygkasse

Nu sitter jag och tänker lite vilket motiv jag ska ha på min fina tygkasse , haha. Jag har sytt en vanlig vit tygkasse och tänkte köpa sån där "tryck-grej-papper" som man skriver ut ett motiv på sen kan man stryka på de på tyg , haha . Jag har en gammal bild som jag måla förra året, kanske ska ta den , hmm..?
Aja,
Kram


Skola - redan?

Nej ! Gud va lovet gick fort! Fattar inte vad all tid tog vägen!
Imorn är det skola, då. Och jag börjar kl halv 9 som vanligt , haha. Jag saknar ju kompisarna och så så de ska ju bli kul att träffa dem. Men jag är inte jätte sugen att sitta och lyssna på lärare hela dagarna. Aja, det är ju vår snart och då blir det varmt (*host*) och ljust. Och ganska mkt lov! Så de e gött .
Kram

In my bag

Har ju inte bloggat på ett tag . Bestämde mig för att göra ett "in my bag - inlägg" , haha.
I min väska har jag framför allt : Mobil (eller, den har jag oftast i fickan, haha), nycklar (också fickan), hörlurar, plånbok, busskort och spegel (alltid bra att ha, haha).
Kram

Var tvungen...




Fototävling

Detta är mitt bidrag till Elsas fototävling !
Bilden tog jag förra hösten.
Kram

London shopping


Kjol (som jag hade på mig igår), shorts och pyjamas/mjukis byxor, allt från A&F
3 par jeans från topshop
Min super söta playsuit
Topshop
Min söta pyjamas från forever 21 !
Basic linne, skjorta, linne och t-shirt från The Sting.
Kram

f i r e w o r k s

Kram

RSS 2.0